پرش به محتوای اصلی

اخبار

ارتباطات پایدار انتخابات در استان کرمانشاه

ارتباطات پایدار انتخابات در استان کرمانشاه
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، بیان کرد: گام روبه جلو در فرآیند رای‌گیری، با رویکرد بهبود شفافیت و افزایش دقت در فرآیند انتخابات رخ داده است که مستلزم فراهم سازی زیرساخت‌های ارتباطی فراوانی بود.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه، سیدابوالفضل محمدی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، بیان کرد: برای اولین بار احراز هویت اشخاص رای دهنده در انتخابات مجلس شورای اسلامی، در ایران به صورت برخط انجام شد.

محمدی بیان کرد: این گام روبه جلو در فرآیند رای‌گیری، با رویکرد بهبود شفافیت و افزایش دقت در فرآیند انتخابات رخ داده است که مستلزم فراهم سازی زیرساخت‌های ارتباطی فراوانی بود.

ایشان در ادامه با توجه به گستردگی این اقدام در سطح استان بیان کرد: اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه برای اطمینان از پایداری و عملکرد مناسب ارتباطات به منظور احراز هویت بر خط اشخاص، اقدامات گسترده و قابل توجهی را پیش از شروع فرآیند انتخاب انجام داده است.

وی با اشاره به اهمیت استفاده از اینترنت همراه در مناطق دور افتاده و روستاهای استان برای دستیابی شعب به شبکه ملی اطلاعات، بیان کرد: اداره کل ارتباطات با برگزاری جلسات منظم با اپراتورهای تلفن همراه و ثابت به‌ بررسی پوشش شعب و نقاط اخذ رای پرداخت و اقدامات لازم جهت بهبود عملکرد ارتباطی و پشتیبانی لازم در روز انتخابات انجام شد.

وی با تشکر از تمامی دست‌اندرکاران بابت شناسایی نقاط فاقد پوشش و پیگیری تامین ارتباط از طریق رومینگ، افزود: یکی از اقدامات اصلی اپراتورها در سطح استان بازگشایی رومینگ ایرانسل به منظور افزایش دسترسی و پوشش شبکه در سطح استان بود که میزان قابل توجهی به پایداری شرایط کمک کرد.

مدیر کل ارتباطات وفناوری اطلاعات، گفت: برگزاری جلسات کمیته فناوری اطلاعات انتخابات استان به‌منظور بررسی پایداری ارتباطات و رفع مشکلات فنی مرتبط با رای‌گیری انجام شد و سبب شد تا تمام دست‌اندرکاران حوزه فناوری اطلاعات مرتبط با این موضوع به سطح بالایی از همکاری برسند که در نهایت سبب شد تا احراز هویت برخط 99 درصدی رای دهندگان در استان کرمانشاه رخ دهد.

 محمدی با اشاره به اهمیت پیگیری و بررسی عملکرد حوزه ارتباطات در روز انتخابات افزود: به منظور این امر  اقدامات لازم مانند برقراری شیفت‌های انتخابات برای پشتیبانی و پایش فعالیت‌های مرتبط با انتخابات در طول روز انتخابات، آماده‌باش کامل تیم‌های نگهداری ثابت و سیار به‌منظور حفظ پایداری سیستم‌های ارتباطی و حضور نماینده اداره کل ارتباطات در ستاد انتخابات استانداری کرمانشاه جهت هماهنگی و پشتیبانی موارد فنی و ارتباطی نیز انجام شد.

محمدی در نهایت افزود: اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه با انجام این اقدامات، تلاش مضاعفی را برای برگزاری انتخاباتی شفاف، بدون مشکلات فنی و با مشارکت فعال مردم انجام داد که خداروشکر تمامی موارد با لطف خدا و حضور مردم اتفاق افتاد.

۱۶ اسفند ۱۴۰۲ ۱۴:۱۳
تعداد بازدید: ۷۱

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید