پرش به محتوای اصلی

اخبار

استفاده از فناوری‌های نوین برای سیستم‌های پیش هشداردهنده زلزله ضروریست

استفاده از فناوری‌های نوین برای سیستم‌های پیش هشداردهنده زلزله ضروریست
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه با حضور در موسسه ژئوفیزیک کرمانشاه از فناوری‌های نوین این موسسه بازدید کرد و اظهار داشت: حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات کرمانشاه آمادگی ایجاد زیرساخت‌ها و بسترهای لازم را برای فعالیتهای پژوهشی در زمینه لرزه نگاری دارد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه، شهریار بهنیا مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه در این بازدید، با توضیح فرهاد فروزی رئیس شبکه لرزه‌نگاری استان کرمانشاه، در جریان روند اقدامات و فعالیت‌های این مرکز قرار گرفت.

در حاشیه این بازدید بهنیا با اشاره به اینکه زلزله همواره به عنوان یکی از مهمترین رویدادهای طبیعی تهدید کننده بشر محسوب می‌شود، گفت: هنوز علی رغم پیشرفت‌های متعدد علم و فناوری، بشر قادر به پیش‌بینی دقیق زمان وقوع زلزله نبوده و پیشرفته ترین سیستم‌های اخطار زلزله می‌توانند تنها چند ثانیه زودتر به مردم در رابطه با وقوع زلزله هشدار دهند.

این مقام مسئول بیان کرد: باتوجه به زلزله های اخیر در منطقه غرب و استان کرمانشاه، استفاده از فناوری‌های نوین برای سیستم‌های پیش هشدار دهنده زلزله و شناسایی کانون و میزان زلزله و اطلاع رسانی به‌موقع از ضروریات است.

وی افزود: حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات کرمانشاه توانایی ایجاد زیرساخت‌ها و بسترهای لازم را برای فعالیتهای پژوهشی در زمینه لرزه نگاری دارد.

براساس این گزارش شهریار بهنیا مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه، با حضور  فرهاد فروزی رئیس شبکه لرزه‌نگاری و جلیل بالایی مدیر کل مدیریت بحران استان کرمانشاه، بازدیدی از موسسه ژئوفیزیک و شبکه لرزه‌نگاری کرمانشاه بعمل آوردند.

۱۵ بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۳۳
تعداد بازدید: ۵۱۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید