پرش به محتوای اصلی

اخبار

رئیس جمهور در مراسم افتتاح 623 پروژه ارتباطی:

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات زمینه‌ساز اشتغال جدید در کشور است

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات زمینه‌ساز اشتغال جدید در کشور است
رییس جمهور پیش از افتتاح طرح‌های ارتباطی استان کرمانشاه از تلاش‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در زمینه تسهیل ارتباطات و ایجاد فضای کسب و کار در فضای مجازی تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه، حسن روحانی رییس جمهوری در ارتباط زنده با مرکز مخابرات کرمانشاه پیش از افتتاح طرح‌های ارتباطی این استان ضمن تشکر از تلاش‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در زمینه ارتباطات و تسهیل رابطه مردم و زمینه سازی اشتغال جوانان گفت: کارهای زیادی در این حوزه انجام شده و افتتاح این طرح‌ها نشانه رشد و تحول اشتغال جدید در کشور است، سپس در پایان با دستور رییس جمهور، پروژه های ارتباطی استان کرمانشاه با سرمایه گذاری بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان افتتاح شد.

نصرالله جهانگرد معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آیین افتتاح 623 پروژه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان کرمانشاه ضمن ارائه گزارشی از خدمات حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان داشت: بیش از 100 میلیارد تومان طی یک‌سال گذشته در دسترسی ارتباطات صوت، دیتا و خدمات پست‌بانکی هزینه شده و آماده افتتاح بوده که این اقدامات به گونه‌ای است که اکنون همه شهرهای استان کرمانشاه تحت پوشش شبکه تلفن همراه ودیتا شده‌اند.

وی در ادامه افزود: برای تحقق برنامه عظیم تحول ارتباطات کشور طی برنامه ریزی‌های از پیش انجام شده آغاز شده که اکنون مراحل تکامل آن طی می‌شود و در ادامه تکمیل طرح‌ها برای پوشش نقاط بیشتر و نقاط روستایی و مرزی برنامه اجرایی ادامه دارد.

جهانگرد از اعطای بیش از هشت میلیارد تومان وام از محل اعتبارات اشتغال روستایی و سیصد میلیون تومان وام وجوه اداره شده در استان کرمانشاه خبر داد و گفت: از این منظر استان کرمانشاه رتبه اول در کشور است تا ضمن توسعه، برای ایجاد اشتغال جوانان گام برداشته شود.

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۴:۲۶
تعداد بازدید: ۵۷۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید